domov
     
     

Dobrodošli na internet straneh podjetja MILAN d.o.o. Bled

 

Smo podjetje, katero se ukvarja z dejavnostjo izvajanja storitev za mobilne operaterje po sistemu »na ključ «, kar pomeni celovito izdelavo idejnih rešitev za izvajanje del na pripravi prostorov za opremo, izdelavo projektov (PGD, PZI in PID), montažo in vključitev radio relejnih zvez, baznih postaj in napajalnih naprav.


Ukvarjamo se z zastopanjem in distribucijo proizvodov za daljinski nadzor in prenos vseh vrst digitalno /analognih podatkov preko GSM/UMTS omrežij (video datoteke, varnostni sistemi, telemetrija, meterologija).


Ukvarjamo se z zastopanjem in distribucijo implementarnih in elektronsko pretvornih štarterjev »Kresnica«.
Moto Kresnice je »S čisto razsvetljavo do maksimalne svetlobe z minimalno porabo energije«.   Štarterji »Kresnica« so konstruirani za delovanje v kombinaciji s standardnimi fluorescenčnim cevmi in kompaktnimi fluorescenčnimi žarnicami, brez dušilke, štarterja in kondenzatorja za kompenzacijo jalove energije.
Kresnica znižuje angažirano moč in delovno energijo ter popravlja faktor moči in s tem doprinese do prihranka električene energije od 20% do 70% odvisno od vrste cevi in uporabljene rešitve. Uporablja se tako pri notranji kot zunanji razsvetljavi, primerna je za razsvetljavo v pisarnah, industrijskih objektih, razsvetljavo parkirišč, ulic in objektov.